Halitoza

Halitoza   Halitoza ose era e keqe e gojës është një problem i shpeshte dhe shqetësues për personat e prekur. Ky fenomen përbën erën e keqe të vazhdueshme të gojës dhe nuk eshët e njëjta me erën e keqe kur zgjohemi në mëngjes. Në kliniken tone në ndërtojmë një plan...

Bruksizmi

Bruksizmi   Brukszimi është kërcitja dhe shtrëngimi i pavullnetshëm i dhëmbëve pa asnjë arsye funksionale. Kjo mund të sjelle lëmim të dhëmbëve dhe shqetësime muskulore në nofulla, qafë dhe përreth veshit, po ashtu edhe dhimbje koke. Në popullatë, bruksizmi paraqitet...

Zbardhimi I dhëmbëve

Zbardhimi I dhëmbëve   Një buzëqeshje e bukur dhe e bardhe zvogëlon stresin tek ju dhe rrit besimin në vetvete. Megjithëse buzëqeshja është diçka që në e kryejmë çdo ditë pa vëmendje, ka here që në e shmangim sepse nuk jemi të kënaqur me ngjyrën e tyre. Zbardhimi i...

Endodonti

Endodonti   Endodonti është përgjegjëse për brendësinë e dhëmbit: për trajtimin e pulpës së dhëmbit. Endodonti, ose trajtimi i kanaleve të dhëmbëve bën të mundur ruajtjen e dhëmbit. Kur është i nevojshëm trajtimi i kanaleve të dhëmbit? – Thyerje e kurorës së...

Dentistri pediatrike

Dentistri pediatrike   Përben specialitetin e stomatologjisë përgjegjës për kujdesin dhe shëndetin e dhëmbëve tek fëmijët nga lindja deri në adoleshencë. Dhembet e përkohshëm, ose dhembet e qumështit, janë baza për dhembet permanente.Problemet në dhembët e qumështit...

Ortodonti

Ortodonti   Drejtoni buzëqeshjen tuaj nëpërmjet ortodontisë. Nëpërmjet ortodontisë në mundohemi të zgjidhim problemet e keq vendosjes së dhëmbëve në nofulla dhe anomalive që shfaqen në goje. Synimi i kësaj terapie është të përmirësohet estetika dhe funksioni duke...