Halitoza

 

Halitoza ose era e keqe e gojës është një problem i shpeshte dhe shqetësues për personat e prekur. Ky fenomen përbën erën e keqe të vazhdueshme të gojës dhe nuk eshët e njëjta me erën e keqe kur zgjohemi në mëngjes.

Në kliniken tone në ndërtojmë një plan trajtimi specifik individual enkas për të trajtuar pacientet që vuajnë nga halitoza. Kjo nis me gjurmimin e shkaqeve, mbikëqyrjen e pacientit në kohe dhe terapinë trajtuese.

Nëse ndjeni se vuani nga këto shqetësime ose ju thonë se keni erë të keqe të gojës të vazhdueshme ejani për konsultën tuaj.