Implantologjia

Implantologjia   Implantologjia është mënyra me e mire për të zëvendësuar dhembet që mungojnë dhe për të rikthyer estetiken dhe funksionin. Në mungese të një ose me shumë dhembesh, implantet dentare shërbejnë si rrënjë artificiale, për zëvendësimin e dhëmbit...

Periodontologji

Periodontologji   Me përmirësimin e shëndetit oral në bote, kane dal në pah probleme të cilat nuk ishin të konsiderueshme 100 vjet më pare. Të tilla janë problemet e periodontit, indit mbështetës të dhëmbit. Sëmundja periodontale prek indet përreth dhëmbit, mishrat e...

Sëmundje të gojës

Sëmundje të gojës Klinika jone trajton me një përkujdesje të veçantë dhe të personalizuar çdo pacient me patologji të rralla të gojës. Tek AB DENT do të gjeni trajtim specialistik për sëmundjet e mukozës, për sëmundjet dhe komplikacionet e gojës në pacientet diabetikë...

Protetikë

Protetikë   Protetika është një fushe e gjerë e stomatologjisë që përfshin nga këllëfët e deri tek proteza totale. Në këtë specialitet bëjnë pjese këllëfët dhe urat me metal-porcelan, zirkon e deri tek materialet e cilësisë me të larte. Për të përmbushur nevojat e çdo...

Dentistri Estetike

Dentistri estetike Trajtimet dentare estetike janë në rritje si pasoje e kërkesës se shoqërisë dhe kërkesës për perfeksion. Buzëqeshja është pjese e imazhit tone dhe përmirësimi i saj sjell një sërë të mirash si rritje të vetëvlerësimit të pacientit dhe besim tek...