Dentistri pediatrike

Dentistri pediatrike   Përben specialitetin e stomatologjisë përgjegjës për kujdesin dhe shëndetin e dhëmbëve tek fëmijët nga lindja deri në adoleshencë. Dhembet e përkohshëm, ose dhembet e qumështit, janë baza për dhembet permanente.Problemet në dhembët e qumështit...

Ortodonti

Ortodonti   Drejtoni buzëqeshjen tuaj nëpërmjet ortodontisë. Nëpërmjet ortodontisë në mundohemi të zgjidhim problemet e keq vendosjes së dhëmbëve në nofulla dhe anomalive që shfaqen në goje. Synimi i kësaj terapie është të përmirësohet estetika dhe funksioni duke...

Implantologjia

Implantologjia   Implantologjia është mënyra me e mire për të zëvendësuar dhembet që mungojnë dhe për të rikthyer estetiken dhe funksionin. Në mungese të një ose me shumë dhembesh, implantet dentare shërbejnë si rrënjë artificiale, për zëvendësimin e dhëmbit...

Periodontologji

Periodontologji   Me përmirësimin e shëndetit oral në bote, kane dal në pah probleme të cilat nuk ishin të konsiderueshme 100 vjet më pare. Të tilla janë problemet e periodontit, indit mbështetës të dhëmbit. Sëmundja periodontale prek indet përreth dhëmbit, mishrat e...

Sëmundje të gojës

Sëmundje të gojës Klinika jone trajton me një përkujdesje të veçantë dhe të personalizuar çdo pacient me patologji të rralla të gojës. Tek AB DENT do të gjeni trajtim specialistik për sëmundjet e mukozës, për sëmundjet dhe komplikacionet e gojës në pacientet diabetikë...