MIRËSEVINI NË AB DENT

AB DENT është një klinikë dentare e përqendruar plotësisht tek pacienti. Çdo pacient për ne është i veçantë, ndaj ne mundohemi çdo ditë të ofrojmë më të mirën për secilin.

Na Kontaktoni

Telefon: +355 677400600
Email: info@abdent.al
Orari: 09:00 – 17:00
Adresa: Rr. Sali Butka, pallati TBM, kt.1 (tek ish-NSHRAK, pas Drejtorisë se përgjithshme te shërbimeve te transportit rrugor (DPSHTRR)

Trajtime të personalizuara

Tek AB DENT në ofrojmë trajtime dentare specifike enkas për çdo pacient, bazuar në moshën e tyre dhe patologjinë, nëpërmjet një plani trajtimi të personalizuar profesional për t’iu përshtatur nevojave të pacientit.

Trajtimet Specialistike

Patologji të veçanta kërkojnë trajtime të veçanta. Ndaj në kliniken tone i vijmë në ndihme pacientëve me trajtime për probleme specifike si halitoza (era e keqe e gojës), parodontopatite (sëmundjet e mishrave të dhëmbëve) dhe patologji sistemike që shfaqen në kavitetin oral.

Punë të vogla që bëhen me dëshirë të madhe

Trajtimet e përgjithshme dentare janë themeli i një klinike dentare. Këto trajtime janë shumë të rëndësishme për ne, ndaj kujdesemi që të kryhen me cilësinë më të lartë dhe dëshirën më të madhe për t’i dhuruar pacientit buzëqeshjen e dëshiruar.

Një fëmijë mund të ndryshoje boten

Magjia, lumturia dhe bekimi që fëmijët i sjellin botes, është një nga thesaret me të çmuara të njerëzimit. Ndaj, tek AB DENT trajtimi i problemeve dentare të fëmijëve është pjesa me e rëndësishme e punës tone. Protokollet tona të profilaksisë dhe planet e personalizuara të trajtimit mundësojnë parandalimin e problemeve dhe dhembe të shëndetshëm për fëmijët.

Një vend i pastër është një vend i sigurt

Në kliniken tone dezinfektimi është procesi më delikat dhe përbën prioritet maksimal. Ndjekim me përpikmëri të gjitha etapat për parandalimin dhe kontrollin e infeksioneve sipas udhëzimeve kombëtare dhe ato të WHO. Gjithashtu, të gjitha procedurat tona përmbushin dhe tejkalojnë masat paraprake standarde të CDC1 https://www.cdc.gov/oralhealth/infectioncontrol/summary-infection-prevention-practices/standard-precautions.html

CFARE DUHET TE BEJ NESE DYSHOJ SE KAM PROBLEME ME GOJEN TIME?

Per cdo problem apo dyshim qe ju keni mbi shendetin e gojes tuaj, mos hezitoni te vini tek ne per nje konsulte.
Gjithashtu, edhe nese ju nuk keni asnje shqetesim, rekomandohet qe 2-3 here ne vit ju duhet te shkoni tek dentisti per nje kontroll.
Cdo dhemb eshte nje pasuri per ju,ndersa 32 dhembe jane nje thesar i vertete.
Prandaj, ju keni 32 arsye per te ardhur tek dentisti!

Ekipi

 

Dr.Besian Abazi

Dr.Albina Shehu

Blog

 

Zbardhimi I dhëmbëve

Zbardhimi I dhëmbëve  Një buzëqeshje e bukur dhe e bardhe zvogëlon stresin tek ju dhe rrit besimin në vetvete. Megjithëse buzëqeshja është diçka që në e kryejmë çdo ditë pa vëmendje, ka here që në e shmangim sepse nuk jemi të kënaqur me ngjyrën e tyre. Zbardhimi i...

Endodonti

Endodonti  Endodonti është përgjegjëse për brendësinë e dhëmbit: për trajtimin e pulpës së dhëmbit. Endodonti, ose trajtimi i kanaleve të dhëmbëve bën të mundur ruajtjen e dhëmbit. Kur është i nevojshëm trajtimi i kanaleve të dhëmbit? - Thyerje e kurorës së dhëmbit-...

Dentistri pediatrike

Dentistri pediatrike  Përben specialitetin e stomatologjisë përgjegjës për kujdesin dhe shëndetin e dhëmbëve tek fëmijët nga lindja deri në adoleshencë. Dhembet e përkohshëm, ose dhembet e qumështit, janë baza për dhembet permanente.Problemet në dhembët e qumështit...