Pas kirurgjisë

UDHËZIME PAS NDËRHYRJES KIRURGJIKALE   ÇFARË MUND TË NDODHË Ënjtje: Enjtja është normale pas ndërhyrjeve kirurgjikale. Për shumicën e pacienteve enjtja mund te jete me e madhe ne ditën e 2 dhe te 3 pas ndërhyrjes dhe me pas do te qetësohet brenda 4/6...